Project Description

Our clients sought to create a cohesive multipurpose suite for cooking, dining, and entertaining. We removed the confining walls of the original kitchen, opening the new space to surrounding dining, family and living rooms. Increased storage capacity has been achieved through the installation of new pantry space and innovative upper cabinetry. New skylight banks provide an abundance of natural light to the family room, and a bright and light atmosphere in the kitchen. A modern look and feel has been created through the use of the use of simple, clean lines and minimalist details from natural wood highlights, stone, and metal features.

This project won the Oregon Remodeler’s Association Outstanding Remodeling Achievement Award for Residential Interior under $100k, and the National Association of the Remodeling Industry National Contractor of the Year Award (for all regions) – Residential Interior under $100K in 2013.